Vad är en Varande-vandring?

By on 2015-08-08

Tidigt på sommaren 2015 lanserades Varande-vandringar som en del i utbudet mot privatpersoner.

(Företag är naturligtvis även välkomna att boka upp denna tjänsten. Hör då av er via kontaktformuläret för att få en exklusiv vandring bokad just till ert företag!)

Då det säkert är många som undrar vad det innebär så kommer här en kort beskrivning av vad en Varande-vandring kan innehålla.

En Varande-vandring är en promenad i flaneringstakt där du får möjlighet att koppla av, koppla ner och vara i nuet. En stund som du unnar dig för att komma ner i varv och bli mer medveten vad som sker runtomkring dig. Den innehåller flera övningar som du kan ta med dig hem och använda i din vardag, så att du kan hitta lugnet även där.

Det är också en möjlighet att komma ut i naturen och få njuta av grönskan, vädret och naturlivet. Framförallt så är det ett ypperligt tillfälle att investera i din stresshantering på ett aktivt och handfast sätt!

Se mer på www.facebook.com/mindinvest där datumen för vandringarna läggs upp.

Varmt välkomna!
PS. Vill du vara säker på att få reda på när nästa vandring är och bli inbjuden till den så kan du gilla FB-sidan så ser du uppdateringarna efterhand som de läggs upp.

OBS! Finns även numera även som Digital Varandevandring.

Posted in: Uncategorized
Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.