Stresshanteringssamtal online

Boka in ett stresshanteringsamtal här och hitta ditt sätt att få ett balanserat liv.

Ett bra sätt att gå tillväga för att hantera sin stress och skapa nya sunda vanor som underlättar i livet är att boka in ett stresshanteringssamtal online. Ta hjälp av någon som arbetar professionellt, som tex av en stress- och friskvårdsterapeut. Då får du möjlighet att skapa det stressfria, harmoniska och balanserade liv som du önskar leva.

Genom individuella samtal får du stöd, råd och blir coachad till att hitta dina egna svar och strukturer som fungerar för dig – i ditt liv!

Såhär säger kunder om tjänsten Stresshanteringssamtal online:

logo-black
”Efter någon minut in i mitt stresshanteringssamtal med Sandra så känner jag hur lugnet sprider sig i kroppen. Sandra är oerhört duktig på att känna in och ställa de rätta frågorna som för mig vidare genom samtalet. Hon sätter distinkt fingret på och ringar in mitt ”problem”. Efteråt känner jag ett behagligt lugn och jag har fått konkreta tips på hur jag kan jobba vidare med att inte stressa upp mig.
Jag kan verkligen varmt rekommendera ALLA att ta ett stresshanteringssamtal med Sandra.”
Malin Hammar-Blomwall
Your Lifestyle Coach
http://www.yourlifestylecoach.se

nc-logotyp
”Jag kan varmt rekommendera Sandra som samtalspartner vid behov av stresshantering. Jag var själv i ett läge där jag behövde stöd för att hantera en specifik situation. Jag upplevde att Sandra lyssnade genuint på mina frågeställningar och sedan kunde hon bemöta dem med konkreta tips och råd. Hon ställde även viktiga frågor tillbaka till mig som öppnade upp nya tankar och valmöjligheter för mig. Jag fick med mig konkreta verktyg och åtgärder som jag kände mig motiverad att genomföra direkt efter vårt samtal.
Om du funderar på att anlita Sandra som stress- och friskvårdsterapeut så kan jag ge henne mina varmaste rekommendationer!”
Christine Nord, Livs- och karriärcoach
Nord Consulting
https://christinenord.com

Boka in ett stresshanteringsamtal här

Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.