Stressade Nisse

Vem är du?

Du är anställd inom IT-sektorn med ett extremt driv och engagemang för tekniska lösningar. Du är kreativ, lösningsfokuserad och tidsoptimist. Du har jobbat i branschen ett tag med högt tempo och gillar att se resultat. Du vill mycket men hinner inte med allt, vill hålla det som du lovat och när det brister får det dig att känna dig stressad. Du är kvälls- och nattmänniska. Du har höga krav på dig själv och tar stort ansvar både på jobbet och privat. Det du brinner för är att hjälpa andra människor.

Vad har du för problem?

Du drömmer om att ha en arbetsmiljö som är luftig och ljus, där tydlighet och visshet är två starka ledord. På din arbetsplats är det en del oljud och öppet landskap som stör ditt fokus. Du vill ha koll på din framtid och därför tycker du inte om när människor runt omkring dig håller dig i ovisshet och är otydliga. Du längtar efter ett eget kontor där du kan få tyst runtomkring dig samt lugn och ro så att du kan känna att du kan skapa med mer fokus under längre perioder än du har nu. För du vill ju så mycket mer… Ditt största problem är känslan av att inte hinna med.

Du vill både må bra under arbetstid och ha energi över när du kommer hem till din familj. När organisationen dessutom har dålig planering så tar din energi slut, du känner att ”nu orkar jag inte mer” och du funderar till och med på att byta arbetsplats. Du har kämpat länge för att få det som du behöver ha det för att trivas på din arbetsplats, men känner att du håller på att ge upp.

Vad saknar du just nu?

Du saknar en struktur för att kunna ta hand om dig så att du får möjlighet att känna att du får kontroll över din situation och visshet så att du kan få möjligheter att göra ditt bästa både på jobbet och hemma.
Du behöver hjälp med att komma i kontakt med din egen förmåga som hjälper dig att skapa bättre planering, prioritering och tidsplanering.
Du behöver någon som hjälper dig visar dig ett sätt att få förståelse ifrån chefer, kollegor och kunder. Någon som har gjort resan tidigare med att hoppa av hamsterhjulet och kan visa att det går att jobba kvar på den arbetsplats som du trivs på.
Du är trött på att ständigt känna dig stressad och behöver hjälp med att ta dig vidare till en helt ny nivå av välmående, lugn och ro.
Du behöver helt enkelt hjälp av någon som bryr sig om organisationsbyggande och som vet att välmående hos personalen skapar friska arbetsplatser, längre hållbara lösningar och bättre resultat.

Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.