Referenser

Så här säger kunderna när de ger sina referenser:

Referenser om Webinarserien i stresshantering

”Jag är så otroligt glad över att jag har fått chansen att gå Webinarserien i stresshantering. Den har fått mig att inse att jag ska stanna upp i livet och ge mig själv chansen och reflektera över upplevelserna jag får. Jag njuter av stunderna där jag promenerar i naturen. Jag ser så mycket mer nu än vad jag gjorde tidigare och framför allt så känner jag en ökad energi när jag kommer hem. Det är ganska svårt att klä i ord det man upplever men jag känner som jag har kommit hem till mig själv. Jag har stressat mig genom livet så att jag har blivit sjuk. Nu äntligen känner jag att jag har fått redskap att hjälpa mig själv på fötter igen. Jag önskar att fler personer kan få uppleva detta.”
Pernilla Stahre

Referenser om Stresshanteringssamtal online

logo-black
”Efter någon minut in i mitt stresshanteringssamtal med Sandra så känner jag hur lugnet sprider sig i kroppen.
Sandra är oerhört duktig på att känna in och ställa de rätta frågorna som för mig vidare genom samtalet. Hon sätter distinkt fingret på och ringar in mitt ”problem”. Efteråt känner jag ett behagligt lugn och jag har fått konkreta tips på hur jag kan jobba vidare med att inte stressa upp mig.
Jag kan verkligen varmt rekommendera ALLA att ta ett stresshanteringssamtal med Sandra.”
Malin Hammar-Blomwall
Your Lifestyle Coach
http://www.yourlifestylecoach.se

nc-logotyp
”Jag kan varmt rekommendera Sandra som samtalspartner vid behov av stresshantering. Jag var själv i ett läge där jag behövde stöd för att hantera en specifik situation. Jag upplevde att Sandra lyssnade genuint på mina frågeställningar och sedan kunde hon bemöta dem med konkreta tips och råd. Hon ställde även viktiga frågor tillbaka till mig som öppnade upp nya tankar och valmöjligheter för mig. Jag fick med mig konkreta verktyg och åtgärder som jag kände mig motiverad att genomföra direkt efter vårt samtal.
Om du funderar på att anlita Sandra som stress- och friskvårdsterapeut så kan jag ge henne mina varmaste rekommendationer!”
Christine Nord, Livs- och karriärcoach
Nord Consulting
https://christinenord.com
¨

Referenser om föreläsningar

MKB_logo_BAS_kontur_cmyk”MKB och våra seniora kunder tackar för en trevlig och informativ föreläsning där vikten av beröring verkligen berörde oss. Sandra är en varm och trevlig person som vi gärna träffar igen!”
Sara Ringström
MKB, Malmö
https://www.mkbfastighet.se/

Referenser om coachingsamtal

The Light of My Soul
”Trygg, sedd och älskad. Så kände jag mig när jag blev coachad av Sandra. Hon ställde de frågor jag själv inte velat ställa. Hon ledde mig in på tankar jag själv inte velat tänka; trots att jag vetat att det är just de frågorna och tankarna jag behöver ta itu med. Med hjälp av Sandras behagliga och kärleksfulla röst och hennes sätt att inte vika undan från det jobbiga fick jag klarhet bland mina hjärnspöken. Och inte bara klarhet, utan en dörr öppnades för att förverkliga drömmar.”
Ulrika Knutsdotter
The Light of My Soul, Svedala
http://www.thelightofmysoul.se/

12509771_1100391759993719_7774540615617587897_n
”Sandra har bemött mig på ett ödmjukt och inkännande sätt som gjorde att jag upplevde coachingsituationen som lugn, trygg och givande. Fick med bra verktyg av henne för att komma vidare i min process. Jag rekommenderar Sandra varmt som coach till alla som vill öka sin medvetenhet och fokus på nuet och framtiden.
Iris Krüger
Vita Raeda, Borgeby
www.vitaraeda.com 

fil-2016-09-26-16-21-53
”Sandra är en coach som utstrålar tillit och stor medkänsla och integritet. Jag fick snabbt förtroende för henne och att coachas av Sandra öppnade mina ögon för alla nya möjligheter och att kunna se det som hindrade mig i min personliga utveckling. Sandra vågar ställa de tuffa frågorna som för en framåt och redan efter en session kände jag mig mer närvarande och mer fokuserad på mina mål. Jag rekommenderar henne varmt!”
Maria Andersson
Nära Havet, Trelleborg
http://www.narahavet.se/

Referenser om coachingsamtal och Taktil Stimulering

Sinne o form
”Sandra har förmåga att möta mig där jag är just nu. Hon ser mig, hör mig och ger mig stöd utifrån det i sin roll som coach. Sandras lugn sprider harmoni tillbaka till mig. Sandra är ett verktyg för att jag ska må bra. Hon ger mig även taktil stimulering, vilket hon har stor kompetens till.”
KriStina Persson, utbildare i metoden Taktil Stimulering
Sinne & Form, Malmö
http://www.sinneoform.se/

Referenser om Taktil Stimulering

”Jag har haft förmånen att besöka Sandra för behandlingar med taktil stimulering. Det har varit lugnande och avkopplande för mig. Sandra är professionell och möter sina kunder med stort engagemang, ett varmt hjärta och god omsorg. Jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar!”
Annika Schönbeck

 

Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.