Beröring och att upptäcka effekten av vad det skapar för mervärde (eller hur det hela började…)

Min resa till att upptäcka effekterna av vad beröring kan göra för oss alla levande varelser började 2009. 

Jag var då mellan två IT-jobb och hade möjligheten att få praktik. Eftersom jag var nyfiken på att upptäcka och lära mig nya kunskaper så bestämde jag mig för att höra med en kvinna som jag mött på en hälsomässa om jag fick praktisera hos henne, vilket hon svarade Ja på.

Att KriStinas JA skulle förändra mitt liv var inget jag visste då, utan det förstod jag långt senare.

Efter praktiken och massor av ny kunskap via läsning av artiklar med forskning, erfarenheter och min egen ”beröringsresa” där jag fick lära känna hur beröring påverkade min stress, mitt välmående och min kroppsuppfattning utbildade jag mig till Beröringspedagog hos Skola för beröring. 

Mina erfarenheter utav den starka påverkan som vardaglig beröring har på oss individer och hur den påverkar vårt mående, både privat och i arbetslivet, gjorde att jag valde att starta företaget Månzzon Mindinvest för att hjälpa företag, organisationer och medmänniskor att upptäcka och få nytta av beröringens fantastiska effekter.

Vill du veta mer om beröring och hur det kan hjälpa dig?

Kontakta mig på info@mindz.se så kommer jag gärna ut och ger en föreläsning där ni får mer kunskap i vad det kan göra för skillnad för er!

Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.