Digital Varandevandring

Här finns Varandevandringen – nu i digital version som Digital Varandevandring!

Beställ den här!

Den populära Varandevandringen finns nu i digitalt format. På så sätt är den mer tillgänglig för dig på den tid som passar dig och där du befinner dig. Det gör att den blir lättillgänglig för dig. Du kan ha med dig den i fickan och använda den när du känner ett behov av och har lust att vandandevandra.

Eftersom Varandevandringarna varit så populära så finns den numera som en onlineversion. Du får nu möjlighet att ta med dig övningarna när du ska ut och promenera och vill genomföra en Varandevandring. Det gör att du kan göra en Varandevandring på egen hand, i din egen takt och på den tid som passar dig.

Du lyssnar och gör övningarna på din promenad. I din egen takt, på din egen tid och i din favoritmiljö. Eftersom du har tillgång till materialet direkt i din smartphone kan du varandevandra precis när, hur och var det passar dig.

Resultatet det skapar är att du får stöd och hjälp i din vardag att finna harmoni, balans och uppleva mer av livet!

Kort beskrivet är en Digital Varandevandring:

Ett enkelt sätt med hjälp av övningar få stöd i att hitta tillbaka till nuet och en möjlighet att vara närvarande fullt ut – totalt härvarande. Just här och just nu!

Vill du läsa mer om vad en Varandevandring innebär så kan du göra det här.

När du är ute och varandevandrar så övar du färdigheten i att vara fullt närvarande, sk härvarande. Du får tillgång till 5 övningar som du kan ha med dig i din smartphone för att kunna använda dem närsomhelst ute på din promenad. Promenaden ska du gå i flaneringstakt. Du kan använda det på VARJE promenad eller enbart på de promenader som du väljer att fokusera på att varandevandra.

Tänk på att njuta av din promenad, i varje steg du tar, med varje andetag du tar. Upplev omgivningen och den fantastiska naturen som du har runt dig!

Tidsinvestering på en Varandevandring live: ca 2 timmar
Lagom längd på promenaden: 2-3 km

Beställ den här!

Här kan du köpa den Digitala Varandevandringen som består av 5 steg med en ljudfil och en reflektionsövning i varje steg.

Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.