Årets första Varande-vandring

By on 2016-02-05

Många har frågat kring när Varande-vandringarna sätter igång och verkar ivriga att vilja ta del av vandringarna. Därför vill jag redan nu meddela när första vandringen går av stapeln, så att du kan planera in det i din kalender.

Första gången vi varandevandrar är den 7 april. Du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@mindz.se och betala in deltagaravgiften på 150:- till bankgirot nedan.

Så vad är en Varande-vandring?
Du kan läsa mer här
(klicka på länken för att läsa mer)

Om du svarar JA på mer än en fråga nedan så har du säkert nytta av att komma ut och varande-vandra.

Har du en vardag som du upplever som stressig?
Skulle du vilja ha möjlighet att kunna slappna av när du är ledig?
Kan du gå i ett långsamt tempo och njuta, eller är det något du vill och behöver öva på?

Allt i livet som man inte har tillgång till just nu behöver man öva på – om man vill lära sig det.

Därför erbjuder jag Varande-vandringar till dig som vill lära dig att njuta i nuet, att uppskatta flaneringspromenader och få hjälp av naturen till att nå avslappning.

Den 7/4 kl. 18.00 är det dags för Varande-vandring. Jag får återkomma med var vi möts eftersom förfrågan har kommit att även hålla dessa på andra områden än där de varit tidigare, men det blir någonstans i sydvästra Skåne.

Unna dig att koppla av en stund genom att varva ner på en Varande-vandring.

Tillsammans njuter vi av att få finnas till, upptäcker lugnet och stillheten i oss själva. Vi använder oss av naturen och olika övningar för att mota bort stressen och känna lugnet infinna sig i både kropp och själ. I mötet med andra under vandringen får du möjlighet att pröva på hur det är att verkligen se dina medmänniskor.

För att anmäla dig så behöver du ha betalt in 150:- på BG 272-4250 senast den 4 april samt skickat ett mail till info@mindz.se. Märk inbetalningen med ditt namn. Anmälan är bindande.

OBS! Begränsat antal platser.

Välkommen!

Posted in: Uncategorized
Återställ lösenord
Ange din e-postadress. Du kommer få ett nytt lösenord på e-post.